DESIGN INTERIORS

Udhvilet og 1 år ældre…

Weekenden og fødselsdagen er veloverstået – og hold op der var mange gode gaver, både til lejligheden, haven og ikke mindst forkælelse til mig selv. Jeg var desuden så heldig at der i en af pakkerne endda var et Canon 500D – så nu skal jeg ikke længere holde mig tilbage med lækre billeder af diverse bolig indretning.

Jeg ved godt at mit navn har været ude på forskellige mode blogs, men her på siden holder vi os lige indtil videre til A. Jeg ved ikke om jeg nødvendigvis har forudsætning for lige at bolig blogge, men det har altid været en meget stor interesse og er flere gange blevet opfordret af venner til at komme med tips og idéer når de skulle indrette – det må vel betyde at de kan li’ min smag! Jeg vil meget gerne også vise min nuværende bolig frem, men vi er i gang med en større ombygning, så I må have lidt tålmodighed. Hvis der sidder nogen derude, der kunne have lyst til at vise deres lejlighed frem her på siden, sidder med gode idéer eller lign. så send mig endelig en mail. Hvis du ikke har mod på selv at tage gode billeder, rykker jeg også gerne ud, dog kun i Københavns området indtil videre.

I går så jeg filmen ”Julie & Julia” med bl.a. Meryl Streep i en af hovedrollerne. Den kan virkelig anbefales – og jeg tror jeg vil lave et indlæg ala. som var et af mine første indlæg…

Endelig hvis du selv går med tankerne om nyt fotoudstyr – så er det nu hos på Roskildevej, da de (desværre) er gået konkurs, så holder de konkualg netop nu med hele 70% på alle vare. Jeg har ikke selv været derude, så ved altså ikke om der er noget særligt tilbage, men et visit værd hvis du spørg’ mig.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. .