DESIGN INTERIORS

It’s A Woman’s World #1

I dag starter jeg en spritny idé op her på bloggen. Allan kører fra imorgen videre med hans gamle cool indlæg “It’s a man’s world” og det gav mig ideen til at lave en pendant for pigerne. “It’s a woman’s world” vil være lidt mere feminine indlæg, hvor jeg dykker helt ned i pigeverdenen og bl.a. vil give jer ideer til borddækning, vise jer min favorit keramik at the moment, lave fine blomsterbuketter, mixe friday-dame-drinks og udvælge mine bedste bud på fine items til hjemmet. Jeg vil vise jer alt det der inspirerer mig, fine ting jeg drømmer om og garanteret også noget jeg ikke kan leve uden. So, this is what I like!

Vi starter med the greens – ideer til indretning med Sukkulenter.

Der er fyldt med grønne planter og sukkulenter i min lejlighed lige nu. Jeg er vild med deres stedsegrønne farve som gør, at de ikke “larmer” i mit sort/hvide/grå hjem og så skal de ikke passes og plejes som så mange andre. Samtidig syntes jeg, at de er rigtig dekorative uden at det kommer til at ligne en jungle. Nedenfor jeg har samlet en række billeder, som kan give jer ideer til indretning med sukkulenter. Jeg er særligt vild med nye hængende plantekrukker fra efterårskollektionen.

//

Today I will start up a brand new idea on the blog. From tomorrow Allan is going to run old (and pretty cool) posts called “It’s a man’s world” and it gave me the idea to make a pendant for the girls. “It’s a woman’s world” will be a little more feminine universe, where I take a look into a more girly-world and will give you ideas for table settings, show you my favorite pottery at the moment, make nice flower bouquets, mix friday-lady-drinks and pick my best favorite items for the home. I will show you what inspires me, nice things I dream about and guaranteed also something I can not live without. So, this is what I like!

We will start up with “the greens” – ideas for decorating with Succulents.

My apartment right now, is filled with green plants and succulents. I love their evergreen color, which means that they do not “make noise” in my black / white / gray home, and so they should not be nurtured by so many others – nice! At the same time, I thinkt they were really decorative without my home needs to look like a jungle. Below I have collected a number of pictures, that can give you some ideas for decorating with succulents. Right now i’m very interested in new hanging plant pots from the autumn collection.

 

Sukkulenter

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. .