LIFE

Electrolux’ Design Lab 2011 Finalister

Hvis du ikke allerede har deltaget i Electrolux’ Design Lab 2011 konkurrencen så er det ved at være sidste chance! Skynd dig ind forbi her og vær med inden på tirsdag!

 

Vi skal lige have de sidste to finalister på præsenteret også – så hvem er din favorit?

 

Smoobo Blender designet af

Smoobo blenderen er sjov og nem at bruge. Alt, du skal gøre, er at åbne blenderen, putte ingredienserne ind i den og kaste rundt med den. Hver eneste gang den rammer jorden aktiveres bevægelsesbatterierne, som til gengæld giver energi til de roterende knivblade for at skabe en perfekt blendet smoothie, som kan nydes med det samme. Smoobos nubbede ydre gør det usandsynlig sjovt at blende!

 

Sidst men ikke mindst Sous-vide Cell cooker af ungarnske .

Sous-vide Cell cooker er inspireret af den professionelle trend ’slow food-madlavning’. Sous-vide hjælper dig med at lave lækker, sund mad på forudbestemt tid. Personaliseret internet og smart-phone-software hjælper med at planlægge din menu en uge frem og hjælper dig til at købe de ingredienser, du har brug for. Ingredienserne pakkes i lufttætte plastikposer og opbevares i et vandbad på en præcist fastsat temperatur, koldere end man normalt tilbereder mad ved – typisk omkring 60 °C. Idéen er at bevare ingrediensernes egenskaber og opnå en meget præcis kontrol med madlavningen.

 

Hvis du mener at en af disse to vinder Electrolux’ Design Lab 2011, så er det bare om at få delt det i konkurrencen her i en vis fart – så vinder du måske en af de tre ErgoRapido støvsuger fra Elextrolux!

Du kan læse om finalist 1 og 2 her og finalist 3 og 4 her og finalist 5 0g 6 her!

 

 

*Konkurrencen løber t o m den 06.09. kl.00:00. Vinderen annonceres 08.09 i dette indlæg! Vinderen vælges af Asianteencams, og præmien kan ikke byttes. Vinderen skal være bosiddende eller have adresse i Danmark // The competition is only for Danes and runs until 06.09. at 00:00. The winner will be announced in this post! Asianteencams chooses the winner and the price cannot be exchanged. The winner must be resident or have an address in Denmark.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. .