DESIGN

DIY: Tern i entréen

Jeg kan se på læserantallet, at der har stor interesse for de ekstra DIY-projekter her i efterårsferien (for dem der ellers har ferie…).
Jeg har en teori om, at det er fordi det er lykkedes at finde nogle nemme, overskuelige og relativt billige projekter, har jeg ret?

I dag bliver det lidt større, men stadig nemt, overskueligt og relativt billigt. Tanken er at gå i gang med penslen på gulvet, anbefalet på et mindre areal, fx i entreen, for at få dine egne tern.

Start med at tegne mønstret op med blyant. Vurdér selv om du vil bruge meget tid på at få ternene præcis lige store eller det godt må have et lidt mere tilfældigt udtryk. Brug malertape om de felter, der skal males, resten skal stå med det rå træ.

(Source: )

DIY: checkered pattern in the hallway

There has been a great interest for my additional DIY-projects during this week (my autumn holiday). My theory is that it’s because I have managed to find some easy and relatively cheap projects, am I right?

Today the project is a little larger, but still easily manageable and relatively inexpensive. The idea is to start using a brush on
the floor, recommended in a smaller area, e.g. in the hallway, to get your own checkered pattern.

Start by drawing the pattern with a pencil. Decide for yourself if you want to spend much time trying to get the checks exactly equal, or it will be better with a more random look. Use masking tape on the fields to be painted, the rest should be left with the raw wood.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Kehceub
  October 22, 2011 at 12:46

  Wauw it looks amazing..!

 • Reply
  Lise Jørgensen
  October 22, 2011 at 16:06

  Det ser så flot ud og jeg får helt lyst til at prøve, det går nok bare ikke i en lejet lejlighed.. Men flytter snart i noget mindre, så tager lige et kig i jeres arkiver om indretning af små boliger 🙂

  • Reply
   Tine
   October 23, 2011 at 23:26

   Der lyder spændende – du må jo sige til, hvis der er noget bestemt, du leder efter inspiration til 🙂

 • Reply
  Michelle
  October 23, 2011 at 16:45

  Jeg har forelsket mig i den gang og især i det gulv. Nu skal der arbejdes i juleferien 😉

 • Reply
  Michelle
  October 23, 2011 at 22:00

  Ved du hvor skohylden er fra?

  • Reply
   Tine
   October 23, 2011 at 23:28

   Dejligt med ferieprojekter :-). Jeg har ledt efter skohylden, men desværre uden held. Håber en anden læser kan give et tip!

 • Reply
  Lise Jørgensen
  October 27, 2011 at 17:06

  Nå ingen lille ny lejlighed til mig alligevel, er nu alligevel blevet forelsket i nogle ting jeg fandt i jeres arkiver 🙂
  Nå men jeg leder videre efter lille lejlighed… 🙂

  • Reply
   Tine
   October 28, 2011 at 18:37

   Øv, det var da ærgeligt. Håber du får bedre held snart, og dejligt at du kan finde inspiration i nogle af vores gamle indlæg 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. .